Over ons

Full service

Als je op vakantie gaat of een weekendje weg, wil je nergens aan hoeven denken en dat alles lekker voor je geregeld is.

Bij Ambiance is dat de Standaard. Wij regelen alles. De grote boxspring bed(den) zijn opgemaakt, er staat een flesje wijn in de koelkast en speciaal biertjes uit eigen brouwerij.

Je hebt de beschikking over een eigen privé aangelegde tuin waar ook nog eens een hottub in staat. Die is uiteraard ook het gehele verblijf voor jullie. En als je wilt steken wij hem al vast aan zodat de hottub al lekker warm is bij aankomst, relaxed toch?!

Er is voldoende hout in de tuin en hier kan je gratis gebruik van maken net als de badjassen die al klaar hangen bij de hottub.

Het appartement beschikt over een luxe keuken waar alles aanwezig is wat je mag verwachten, inductie, combi oven-magnetron, vaatwasser, koelkast, luxe servies en glazen, you name it we have it!

Wil je met de taxi naar Ambiance? Ook dat regelen wij! Als je met reserveren door geeft dat je hier gebruik van wilt maken, zorgen wij er voor dat er een taxi van Cositax klaar staat bij de veerhaven in Nes. Ook als je een fiets of scooter wilt huren kunnen wij dit alvast voor je reserveren.

Kortom: Ambiance is Sfeer, Ontzorgen, Genieten en mooie herinneringen maken!

Een paar redenen om voor ons te kiezen

Ambiance Ameland biedt onder meer...

Handdoeken service

Videoland & Netflix

Hottub

Privé tuin met privacy